Wij zijn United

United Retail is ooit opgericht in 1994 en heeft zich ontwikkeld tot een retail-serviceorganisatie die opereert vanuit twee franchise formules: Electro World en Dé Witgoed Specialist. In totaal hebben wij zo'n 280 aangesloten winkels, bestaande uit franchisenemers en inkoopleden, verspreid over het hele land. Ook zijn we aangesloten bij Euronics International, waardoor wij in totaal met 9.000 winkels, verspreid over 34 landen, één van de grootste consumentenelektronica organisaties ter wereld zijn.

Ga direct naar alle vacatures

Missie en visie

United Retail is van én voor ondernemers. De kracht van onze organisatie zit dan ook in het gezicht, de naam en de reputatie van onze ondernemers. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat onze ondernemers aangesloten kunnen blijven bij de snel veranderende retail wereld. Wij bieden hen hierbij de vrijheid om te ondernemen en zorgen samen voor lokale bekendheid en landelijke ondersteuning. Dit doen wij vanuit onze missie om dé beste ondernemersorganisatie voor alle partners binnen de consumentenelektronica te zijn. 

Wat we doen

Samen met onze partners werken wij elke dag hard aan onze dienstverlening naar ondernemers en het verder ontwikkelen van assortiment en services voor de consument. Diensten die wij aanbieden bestaan onder andere uit: commercieel beleid en (re-)branding, omni-channel marketing, optimaal assortiments- en prijsadvies, ondernemersbegeleiding, centraal betalingsverkeer, winkelautomatisering, distributie en magazijn, opleiding en ontwikkeling en werving. Ook staan wij in contact met Techniek Nederland, zodat wij onze ondernemers daar vertegenwoordigen.